Siirry sisältöön
Koiran tassu ja pienen lapsen käsi lähekkäin

Ilontaival.fi blogisivusto

Ilontaival blogi on Lifestyle – blogi, joka kertoo kasvusta ihmisenä sekä ison etäperheen ja etämummin ja merkityksellisen työn yhteensovittamisesta. Ilontaival blogissa astellaan Ilo-koira vierellä positiivisin askelin luonnossa ja annetaan ajatusten lentää arjessa.

Kuva koirasta laiturilla selkä päin kameraa auringonlaskun aikaan

Seikkailemassa ilo

Hau! Täällä seikkailee Suomi 100 neito, joka on norjanharmaa hirvikoiramme. Ilo on syntynyt 6.12.2017 ja on luonteeltaan rohkea, kiltti ja tosi sosiaalinen. Ilo vastaanottaa jokaisen kotiimme tulevan henkilön lämmöllä ja uskomattomalla katseellaan. Ilo on valmis olemaan jokaisen nelijalkaisen suuri ystävä – Ilo on erittäin sopeutuvainen kaveri. Ilon riistavietti on vahva, ja välillä Ilo ryntää metsään kuin kevätlaitumelle päässyt varsa. Ilotaival-blogi sai nimen ja startin Ilo-koirastamme, jonka kanssa metsälenkeillä ja muutenkin ulkoillessa tulee ihmeteltyä luonnon kauneutta, kaupungin hiljaisuutta sekä ääniä ja kuunneltua kirjoja tai istahdettua lukemaa. Näin tulee virtanaan ajatuksia, ideoita, tunnetta, iloa ja riemua, joiden matkaa pääset Ilontaival.fi blogissa.

Marjut Helvelahti

Ilontaival blogin tarinat, tekstit, kuvat ja ajatukset luonnosta, ihmisitä sekä kasvusta ihmisenä, yrittäjyyskasvattajan ja yrittäjyyden valmentajana tuottaa Marjut Helvelahti. Elämänkilometrit kotona lasten kanssa, yrittäjänä, palkkatyössä opiskelijayrittäjyyden ja yrittäjyyden valmentajana ovat pyöreät ja pitkät sekä nautinnollisen antoisat. Iloa elämään ja esimerkkejä blogiin tekemisen innokkuudesta ja periksiantamattomuudesta sekä uuden oppimisen ilosta tuo mummin pikku prinsessa Pihla ja kaksi tarmokasta prinssiä Aatos ja Paulus. Ilokin saa heiltä kaikilta lämpimiä taputuksia.

Avaan ajatuksia ja elämää yrittäjämäisen ajattelutavan ja toimintakulttuurin aktivistina, opettajana, valmentajana, äitinä, ylpeänä mummina, positiivisena Ilo-koiran emäntänä. Blogissa pohdin mm. ihmisten potentiaalin ja vahvuuksien huomaamista ja sytyttämistä liekkiin. Asenteella ”always a student” etsin, metsästän, tavoittelen ja opettelen aitoa ja oikeaa läsnäoloa, läsnäoloa itselleni.

Tämän blogin rinnalla kulkevat Instagram ja Linkedin sekä Facebook, koska nämä ovat kanavia, joissa vaikutan aktiivisesti. Toivon, että löydät sisällöistäni inspiraatiota, positiivista arjen asennetta, vinkkejä siitä, miten voimme auttaa muita ihmisiä saamaan positiivisen potentiaalinsa esiin ja jokapäiväiseen käyttöön.

Tervetuloa mukaan!